Halloweeeen!

Oo, hade ingen aning om att Halloween var idag trodde att det var först till helgen.
Men just nu är hela gatan full med skrikande och läskigt utklädda ungar, så det är ju rätt svårt att missa!
Grejen är bara den att vi redan har gett bort allt godis vi hade så nu har jag å Essa fixat till så att ingen ska komma hit.
Vi har släckt ner alla lampor och gömt oss i ett rum där vi kan se om nån kommer.
Haha stackars ungar, så lömska är vi!
Puss

bildbomb!

Fick ett önskemål om bildbomb, here you go!
 
Rosa skjorta - Gant
Grå kabelstickad tröja - Gant 
Jeans - Mexico
 
puss!

today

Hejsan!
Idag har jag varit riktigt duktig och pluggat lite matte!
Fick ju F på provet så måste göra om prov. seegt e det!
Men men, käkade precis lite mat, fruktsallad och kladdkaka, Mums!
Nu ska jag och syrran kolla på någon film. Hon har tjatat om att den är jättebra hela dan, så nu för jag väll ge den en chans. kommer dock inte ihåg vad den hette.
Har försökt börja lite på headern, men det går trökt. Känner att jag inte har några bra bilder.
Men vi får se hur det blir. Nån gång kommer en ny, håll tålamodet uppe friends!
puss, puss!

Kategorier

Tjoo!
Nu har jag suttit här och fixat för fullt med bloggen.
Har strukurerat upp den lite med olika kategorier.
Just nu kanske dom är lite halv fulla men det kommer fyllas på varje gång jag skriver ett nytt inlägg.
 
Fick ett önske mål om att jag ska lägga upp ett videoinlägg när jag sjunger.
hade varit rätt kul va?
hah ja men vi får väll se. Jag lovade ju att blogga om det som ni ville.
 
Så om ni vill höra mig sjunga, håll utkik på bloggen under denna veckan!
Puss!
 

Galen promenix

 
Rolig promenix med girlsen!

Ny header?

 
Hejsan!
har funderat lite påom jag ska göra en ny header. Den här har ju suttit uppe ett tag nu. Ja faktiskt enda sedan jag började blogga. Dock tar det väll sin lilla tid att göra en header, men det kanske det är värt?

För övrigt så skulle jag bli jätteglad om ni kommenterade vad ni tycker att jag ska skriva om eller om det är något jag ska bli bättre på.
Vill ni kanske ha fler video inlägg, nått deep shit eller kanske lite mer fashion?
Hur som helst ni bestämmer. Så släng in en kommentar å så försöker jag uppfylla era önske mål!

Förut i dag så ringde aranäs studie och yrkes vägledare till mig, blev rätt förvånad inte direkt ofta någon från skolan ringer till mig (har aldrig hänt) och pålovet å allt. Men tydligen var det så att min tid med henne pånågot random sätthade blivit uppbokad, så jag fick helt enkelt byta och flytta fram mitt möte en vecka.
Alla tvåor som har lust att snacka med henne får göra det så jag tänkte att jag skulle passa på och fråga lite vad som krävs för att komma in påpolishögsolan osv.

Aja nu ska jag spåna lite mer på nån ball header!
puss haj!

Shit i love!

Xoxo

Skräckhistoria - Barnhemmet

Hejsan alla goingar!
Tänkte dela med mig av en skräckhistoria som jag har skrivit.
Hoppas ni gillar den!
puss

Barnhemmet

Det gamla flagnande huset låg väl täckt bland granarnas tjocka grenar. Huset kamouflerade sig mot naturens djupt gröna färg. Det var endast den smala grusvägen som kunde avslöja vad som dolde sig bland grenarna. Det var därför inte ofta som vi fick besök. Och även när det kom någon så var det inga problem. Mina hemligheter låg djupt dolda nere i källarvåningen.  

Kvällen var sen och alla barnen hade gått och lagt sig för en bra stund sedan. Jag drog på mig en stickad tröja och hämtade facklan från köket.  Därefter genomförde jag samma procedur som jag gör varje kväll. Jag gick ner för den branta källartrappan, med den lysande facklan som enda ljuskälla, vägde diamanterna och räknade slutligen hur många nya smycken som tillverkats under dagen. Resultaten var bra och jag gick och la mig med ett leende på läpparna.

Barnhemmet Ädelstenen hade jag drivit i cirka 10 år nu. Men det var först i år som jag förstod att namnet inte bara var nonsens, utan att det faktiskt fanns just ädelstenar under huset, närmare bestämt diamanter. När jag insett detta faktum, avskedade jag genast all personal, jag sa att dem inte dög längre. Det blev lättast så eftersom att jag inte ville dela med mig av vinsten till någon. Jag rapporterade ut i media att barnhemet stängt och att barnen flyttats till ett hem betydligt längre bort i Syd Afrika. Men i själva verket var det inte sant, barnen har jag behållit. Det är mycket att göra när man ska framställa diamant smycken och dessutom är deras små fingrar betydligt mindre och flinkare än mina. Men kanske det bästa av allt, ingen vet att dem finns.

Alla de 13 barnen låg ihop trängda i husets bortersta rum. Dom var allt ifrån fem till elva år. Ända sedan jag avskedade personalen så har jag uppfostrat dem på mitt eget sätt. När dem gör fel åker dem på stryk! Denna metod har funkat väldigt bra, men nu dem senaste månaderna har de äldsta barnen växt till sig och börjat göra lite motstånd. Detta leder förstås till ännu hårdare straff, så som att dem får tillbringa hela natten nere i den mörka och kyliga källaren.

Klockan var 6 på morgonen, och barnen var redan i full gång med sina arbetsuppgifter. Jag traskade ner för trappan för att kolla till dem. När jag gick in genom dörren ställde sig alla genast i givakt.

_ Godmorgon Mr Sheldwood , hälsa de alla högt och tydligt.

 Men jag var inte nöjd. Den korta grabben till vänster, hade bara mumlat. 

Du där! Röt jag och pekade på honom med mitt långa finger.

Jag kunde se hur han skakade, och jag njöt av varje sekund. Hans rädsla, fick mig att känna mig stark. Jag skrek åt de andra barnen att fortsätta jobba. Deras blickar flackade mellan mig och pojken, som jag förresten inte ens kom ihåg vad han hette. Barnen återgick skräckslagna till sina platser.

Jag kallade fram pojken, bad honom dra av sig tröjan, och satte igång. Den nyslipade diamanten skar som en kniv genom pojkens hud, och jag kunde se hur det mörka blodet trängde fram, och droppade ner på golvet. Blodet späddes ut av tårarna som trillade ner för pojkens kinder. Jag hade inte ens hunnit halvvägs när en flicka vid namn Esmeralda började skrika och sa åt mig att sluta. Jag stannade som hastigast upp och log mot flickan, ett litet flin flög över mina läppar, och så satte jag igång igen.  Pojken flämtade till och Esmeralda sprang kvickt fram och knuffade undan mig.

-Nej nu får det minsann vara nog! Röt jag.

Jag grep tag i deras klena armar och släpade bort dem över golvet. En mörk röd strimma av blod färgade golvet. Innan jag slutligen låste in dem i ett av källarrummen.

Det hade blivit kväll och jag gick som vanligt ner i källaren. Jag gläntade på dörren dit barnen låg och sov. Någon gnydde till och vred sig i sömnen, troligtvis en mardröm tänkte jag och gick vidare. I det bortersta rummet låg Esmeralda och den lilla pojken inlåsta. Jag kunde höra hur dem tisslade och tasslade där inne, jag knackade tre hårda slag på dörren och dem blev genast tysta. Jag höll ett stadigt tag om facklan och lyste med den över de gnistrande diamanterna. De var så otroligt vackra, trots att jag har betraktat dem tusentals gånger blev jag alltid lika mållös. Elden från facklan gjorde att dem gnistrade i alla regnbågens färger.                                                                                                                                                                        Jag var helt uppslukad och fick inte syn på den rostiga spaden förens det var försent. Jag föll handlöst framåt. Facklan slog i marken och elden spred sig snabbt. Paniken steg i bröstet och det tog ett bra tag innan jag han samla mig tillräckligt för att ens kunna röra mig.  Jag grabbade tag om lådan med diamanter, och kröp hostande längs väggens ena sida. Tillslut hittade jag ett fönster och med hjälp av diamanterna fick jag till slut krossat tillräckligt mycket av glaset för att ta mig ut.

När jag stod där i skogsbrynet kunde jag se hur barnhemmet slukades av de orange lågorna.  Barnens skrik ljöd genom natten, men tillslut dog dem ut likt ett utblåst stearinljus.

3 månader senare:

Jag hade låtit bygga upp ett nytt hus på den ask klädda marken.                                                                         Det enda som jag hade kvar av barnhemmet var de tretton diamanter som jag lyckats rädda undan branden. Ibland kändes det rätt ensamt att bo där ute i skogen alldeles ensam. Men om jag ska vara ärlig så har jag börjat tvivla på om jag verkligen är helt ensam.                                                                                                                Om nätterna känns det som att alla barnen är tillbaka igen. Jag hör ofta hur det slår i dörrarna och ibland hör jag till och med viskande röster!

Denna natt var en sådan då jag hade extra svårt för att sova. Jag låg och vred och vände på mig, utan att hitta någon skön ställning. Jag kunde höra hur det stora klockuret nere i köket slog tolv. Trappan knarrade genast högljutt och jag kunde höra springande steg, komma allt närmare.  Jag satte mig skräck slaget upp, hjärtat bankade så hårt att det kändes som om det skulle hoppa ut.  Sovrums dörren slogs upp och en iskall vind träffade mig så hårt att jag föll baklänges och slog i huvudet i sängkarmen.

När jag vaknade nästa gång var det gryning. En unken stank av järn fyllde rummet, jag tittade mig förvånat omkring. Hela sängen var täckt av mörkt röda blod fläckar. Jag reste mig upp för att gå ut ur rummet, men dörren var låst, jag kom ingenstans. Det var då jag gick förbi spegeln. Jag skrek till när jag såg min bara rygg. Den var täckt av röda ärr, det såg ut som om någon hade ristat in ett medelande.

Jag kände lukten först av allt, den rökta lukten av bränt trä. En doft som jag allt för väl kände till. Jag sprang fram till byrålådan där jag gömt diamanterna men dem var borta.  Värmen var outhärdlig och paniken steg i bröstet. Såren på ryggen började bränna och svida allt mer. Jag slängde en snabb blick i spegeln. Min rygg var inte längre täck av ärr. Nu kunde jag urskilja ett medelande i min skära hud. Med bokstäver röda som eld stod det med en barnslig hand stil: Vi har kommit för att hämnas och ta tillbaks det som är vårt. Nu ska du brinna, ja brinna för evigt.

Min kropp skakade okontrollerat, trots hettan i rummet var jag kall som is.

Nu började jag förstå, det var inte en slump att jag fått med mig lika många diamanter som det hade funnits barn på barnhemmet. Varje diamant symboliserade ett barn.

Lågorna slickade min hud, jag skrek och allt blev svart.

Hungrig häst!

:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3803932/images/2012/pic_508edc5fe087c322efd3cc0a.jpg" class="image">

tårka en tår..

 
Hejsan!
Idag har jag jobbat på min samhällsinlämning. Den handlar om ekonomisk politik. Riktigt tråkigt om du frågar mig.
Men, men jag valde ju samhällslinjen så jag får väll skylla mig själv.
Men när jag tänker efter så är jag faktiskt ganska nöjd med min linje ( samhällbeteendevetenskap) Känns som att den här linjen kan ge mig en framtid, som jag dessutom kan bli nöjd med.

Idag har jag varit i stallet och ridit Manolito också. Det var riktigt ruskigt väder, och moppen slirade runt som bara den när jag körde runt på dom leriga vägarna.
På grund av vädret red jag nere i manegen. Manolito var pigg och frammåt under hela passet,kul!
Dock blev han lite rädd när det blåste till allt för mycket i väggarna.

Nu på kvällen har jag kollat på en jätte fin film. The last song heter den. Den var jättebra, och rätt så sorglig. Et blev till och med så att jag grät en liten tår.
Riktigt skönt eftersom att jag är en sån som nästan aldrig gråter. Jag tror faktiskt att man måste gråta ibland för att må bra. Tårkanalerna måste få jobba ibland så att dom inte blir som en ut torkad flod. Dessutom är det skönt. hela kroppen blir liksom alldeles avslappnad efteråt.

puss!

Just girl things

Det här känner jag för just nu!

Höst

Tjoo, nu är vi äntligen hemma igen efter en lång bilfärd.
Har haft det grymt i Stockholm,men det är en bit att åka asså.
Puss

Sthlm bilder!

Haft det riktigt bra i Stockholm, men nu börjar den långa resan hem.
Puss!

Tre rätters buffé

Tjoo!
Nu har vi varit och käkat på en as go resturang!
Först var det sushi buffé sen thai buffé och där efter efträtts buffé.
Känns som att jag skulle kunna rulla fram, haha.

Köpte ett par snygga jeans förut idag oxå. Nöjd!
Puss

Sthlm!

"

Hahaha

Lyssnar på ett radioprogram i bilen
En unge: varför kan inte lejon få människobarn?
Asså skrattar ihjäl mig!

Död efter två timmar i en Gant affär!

Tjoo
Vi har precis varit inne i en gant affär.
Vi var seriöst inne i två timmar!
Hallå eller?
Mamma köpte en tröja å pappa köpte 5 skjortor och en mössa!
Jag och Elsa hittade dock ingenting.
Synd
Aja snart blir det att kolla i fler affärer, hörs sen!
Puss

Ryssland

Vet ni en as rolig grej?
Jag kom med till Ryssland!
Det är en skol grej där vi gör som ett utbyte med Ryssland!
Det är 10 elever som för följa med och jag blev en av dom.
Dessutom kom Evelina också med så jäkla nice!! :D
Vi ska va borta en hel vecka . Alltså slipper vi oxå skolan.
Hihi så taggad. Men det är inte förens v.11.
Puss på er!
http://www.google.com/search?hl=sv&tbo=d&site=webhp&tbm=isch&source=hp&q=st+petersburg&oq=st&gs_l=mobile-gws-hp.1.0.41j0l4.1541.2053.0.3198.3.2.0.1.1.0.847.1373.5-1j1.2.0...0.0...1ac.1.sZXTMtzBwH8&biw=320&bih=416&sei=qb-KUMX9B8aC4gStkICwDQ#i=0

On the road!

;

Stockholm!

Tjoo!
Nu är vi på väg upp till Stockholm! As nice, brukar åka dit några gånger per år.
Vi ska bo i den vanliga lägenheten på Östermalm!
Om det e nån som inte vet så ligger det vid slottet och Sture P.
Vi kommer nog vara framme vid 11 nån gång så det kommer ju ta ett tag.
Ser fram emot att käka på min favo resturang, kommer dock inte ihåg vad den heter men den e bäst.
Sist vi va där så träffa vi på Darin från idol.
Puss

Looov!!

WHO, det är höstlov, så jäkla gött! :D
Kram

Dagens outfit!

,

Fika med goingar!

Haft en helt underbar eftermiddag med Scott och Lollo. Vi fikade på tullen. Åt en as go grej (bilden)
Vi snackade och skrattade jätte mycket.
Var jättekul att träffa dom igen. Det är liksom först nu som man förstår hur mycket man har saknat dom!
Fina vänner ni betyder!!!
Puss

Snö!!

Såg ni att det snöade! :o
Känns allt lite tidigt tycker jag, men mysigt endå!
Puss

Kanoners!

Tjoo!
Utvecklingssamtalet gick kanoners.
Träffade på Lilly när jag åkte hem, vi ska ju i väg snart igen kul, kul!
Aja ha det!

Iväg!

Nu drar jag på utvecklingssamtal.
Ha de, puss!

Utvecklingsamtal

Tjoo!
Idag är en riktigt goo dag!
Vi har sån här utvecklingssamtalsdag i skolan så man är ledig hela dan förutom den halvimmen när man har samtal.
Tror det kommer gå hyfsat, dock såkommer jag få sitta helt forever alone med min mentor för mina päron kunde inte hänga med.

Sen efter samtalet tror jag att jag drar hem en snabbis innan jag ska in igen för att träffa Lollo och Scott från min förra klass. Självklart ska linnea med oxå. Vi fyra var ju värsta gänget förut. Så det ska bli jätte roligt att träffa dom.
Vi ska bara ta en fika å typ snacka lite å så, mys!
puss

fin låt

5: smeknamn

5. har du något/några smeknamn?

Jajjamen visst har jag det!
här kommer dom!
Glenn
Melan
mellis
Melon
mimmi
mel
Kayser
Tror det var alla haha ;)
puss

Skooola

Tjo fräs!
Nu drar jag till skolan!
Ha de!

Mums

Chokladpudding med grädde - tisdagslyx! :D

Gött mos

Fick sluta två lektioner tidtagare idag, så jäkla gött.
Jag= happy!

Stallet next

Nu drar jag till stallet!
Här får ni min outfit i skolan oxå!
Puss

Råna en bank?

3. om du hade kunnat bryta en lag utan att få några konsekvenser vilken lag hade du då brutit?
 
haha vilken rolig fråg! Dock har jag väldigt svårt att komma på ett svar.
 
På sätt och vis bryter jag ju redan mot lagen när jag cyklar utan hjälm och åker buss utan bälte.
Känner mig inte jätte frestad att bryta mot någon lag, vill ju trots allt bli polis.
Men om jag måste välja nått så hade jag nog rånat en bank.
Eller kanske änvända ett falsklägg. haha nä vet inte bara spånar.
Den här frågan var för svår för mig.
Men tack endå du har verkligen fått min hjärna att jobba på hög varv!
puss
 

Födelsedagspressent

Hej!
Lilly kom precis förbi med en pressent till mig.
Det var två jättefina halsband!
Tack vännen!!
Puss

Ros

;

Coolt ljus!

;

Everybody wants to be loved

Shoppat!

Som sagt så har jag och mamma varit inne och shoppat idag!
Hittade jättefina saker så är super nöjd.
Köpte KKöpte två stycken bruna blusar från Tessie.
En as snygg rosa GANT skjorta, Och en grå kabelstickad tröja, även den från GANT.
Det var riktigt kostsamt för plonkan, men det var det värt!
Har tyvärr inga bilder men det kommer väll så småning om.
puss!

Mys frukost

Frukost med mamma på mysigt café!
Nu blir det shopping!

dag 2- Pinsamheter

2. vad är det pinsamaste du har gjort allmänt, med din familj och med dina vänner?
 
Hmm... Shit vilken svår fråga!
Jag vet att jag har gjort sjukt många olika grejer som varit pisammma dock har jag väldigt svårt att komma ihåg dom. Har väll försökt förtränga dom antar jag.
 
En grej var iallafall för ca 2 år sedan tror jag.
Jag och familjen var iväg och åkte skidor. Jag och Elsa var borta och åkte i dom "Coola bakarna" Där alla snowboards killarna hänger. Kan här bara tillägga att jag har åkt skidor sen jag var 4 år, så har absolut inga svårigheter med det. Jag och Elsa bestämde oss för att vi skulle ta liften upp igen och, kom i full fart glidande ner för backen. Jag tänkte att jag skulle styla lite extra med en ball bromsning. Så jag ökade farten och svängde in mot kön. Grejen var bara att jag samtigt råkade köra över någons skida. Mina skidor tappade fästet. S åistället för att stanna och spruta en snygg snömassa, så fortsatte jag bara glida. Dessutom rätt in i ett staket, som någon av nån konstig anledning hade placerat precis vid liften. Min ena skida fastnade i staketet, och min hastighet fick hela staketet att välta rakt över mig. Där låg jag som en liten larv spratlande i den vita snön. Jag kunde inte komma upp.
Liftvakten hade sett allt som skett och stängde av hela liften för att komma och hjälpa mig.
Jätte snällt gjort!  grejen var ju bara den att alla vände sig om och glode hur mycket som helst.
Tillslut kom jag iallafall upp men det dröjda flera dagar innan jag till slut återvände till samma lift igen! ;)
 
Puss
 
 

Fredag!

Tagga skola nu då!
Puss

Bästa vänner

Har två stycken bästa vänner. Och vi tre hänger med varandra imprencip hela tiden. Eftersom att vi bland annat går i samma klass å så vidare.
Goingarna heter Evelina och Rebecca.
Dom är roliga, knäppa och helt underbara!
Man kan snacka med dom om allt och verkligen vara sig själv till 100 procent!
Än så länge har vi massa sjuka och roliga minnen tillsammans och fler kommer det bli!
Älskar er tjejer!
puuuuuuuuussss!

10 frågor

Hejsan!
fick en kommentar för ett tag sen där det stog så här:
 
hej kan inte du göra en sån grej som du gjorde för ett tag sedan med att du svarade på 10 frågor under 10 dagar tyckte det var kul :)
1. vem/vilka är dina bästa vänner?
2. vad är det pinsamaste du har gjort allmänt, med din familj och med dina vänner?
3. om du hade kunnat bryta en lag utan att få några konsekvenser vilken lag hade du då brutit?
4. när var du senast full och när har du druckit som mest?
5. har du något/några smeknamn?
6. vad är det roligaste du någonsin gjort?
7. om du hade tagit en piercing vilken piercing hade du tagit då och vad för piercing hade du minst velat ha?
8.vad är det galnaste du har gjort i år?
9.om du var miljardär i en dag vad skulle du göra då?
10. har du någon hobby någon speciell hobby? :D
 
Jätte roligt tycker jag så absolut! sätter igång med första redan nu ikväll!
ha de, puss

Sad

Fick F på matte provet!
Jävla skit!

Tjaaaaaa

"

Amelia lilla fail igen

Haha Amelia säger lite fler roliga saker ;)
Vi pratar om en skola som heter Öckerö där de reser så vi pratar om det :)

Amelia: å min syrra tänker söka till Öckerö

Evelina: min kompis kom in där och de får segla och sånt

Rebecca: jag har hört att alla ligger runt med alla där

Amelia hörde inte vad Rebecca sa hon hörde bara vad Evelina sa så hon svarade:

Amelia: åh hade jag vetat det så hade jag sökt ditt direkt

Evelina: hahaha det lät som att du svarade på Rebeckas sak haha att alla ligger med alla så svarar du att du jätte gärna ville gå där XD

Amelia: hahaha nej jag menade med att resa XD

Rebecca: a visst Amelia visst... resorna ;)

På bussen

Hej!
Sitter på bussen på väg mot skolan nu.
Engelska, samhäll och därefter taggar jag spanska prov. Hoppas på att det går bättre en matten iallafall!
Puss

Matte prov

Har precis haft matte prov, och det gick förjävligt!
F here i come!

Hatar!

Sitter på en bänk och väntar på bussen, när en kille kommer sig och sätter sig bredvid mig. Han tar genast upp en cigg och tänder den. Självklart blåser det ordentligt och rakt i min riktning.
Alltså får jag all rök på mig och luktar just nu förjävligt.
Tycker faktiskt att man kan visa lite respekt och se sig om innan man tänder en cigg.
Kram

Present

Har fått mycke roliga pressenter bland annat den här balla å Goa Fatboyen! Älskar den!
Puss

17 år!!

Idag fyller jag år! :D

Tårta!

Mumms!

Kalas

Hej!
Idag ska vi ha kalas för mig och Mamma.
Vi fyller nämligen båda år i morgon. Jippi!
Just nu är vi och hämtar tårtan, vi har beställt den från majgården.
Bild kommer sen.
Puss!

Fredagsmys

Fredagsmys med godis och X-factor!

A!!!!!

Asså shit, jag fick A i orgentering, så jäkla nöjd!!!
Mitt första A ever, troligtvis oxå det sista, så man får passa på och njuta!
Puss

mitt skolfoto

.

Internationell suite up day!

@

Helg snart!

Wiihoo, det är Fredag!
Tagga helg nu då!
Puss

Bilden som skulle vara till förra inlägget

Haha ett till exempel

Vi går in på en killtoaleten för att hämta vatten.

Bergman: här finns ett handfat

Zini: vi är visst på killtoan så vi får skynda oss

Amelia går lite längre in vid toaletterna.

Amelia: här finns såna där konstiga handfat

Bergman/ zini: ääh det där är urinaler...

Amelia: aha

Hahahahaha busiga Amelia

Fail igen XD

Amelia är riktigt rolig på att säga roliga saker som tex :
Bergman: aah Amelia titta på den här söta bilden

Amelia: aah vad söta är det kaniner?

Bergman: ääh nej det är uttrar...

Amelia: aha

Ledarskap och organisations lektions fail :)

Lärare: Amelia kan du svara på den här frågan " om du var en lagledare för en bollklubb där det gick dåligt hur skulle du göra för att försöka vända på resultaten?"

Amelia: jag skulle pucha spelarna så de blir bättre.

Lärare: va ska du pussa spelarna?!

Pinsam tystnad...

Hahaha / Bergman

Yummi

Rast å godis! Gött ere!

bilder från Kroatien!

Ska jag sluta med Z?

Hejsan.
Vilket fint väder vi har idag! dock är det ruskigt kallt, och jag har fått dra på mig min höstjacka.
Håller på att försöka ladda upp bilder från Kroatien ifrån min iphone, men det kronglar. Har försökt enda sedan igår så håller på att bli redigt sur nu.
I skolan hända det inte så mycket. Vi fick en håltimma vilket var gött. Jag Zinni och becca satt och chilla i ett grupprum bara.

Ni vet hästen Z som jag har börjat rida? Tror faktiskt att jag ska sluta med honom. Känner att jag inte har tiden att lägga ca 10 timmar i veckan på stallet. Det räcker faktiskt med att rida Manolito en gång i veckan.
Det svåra blir bara att medela detta till ägaren, vill ju inte att hon ska bli sur eller så.
puss

Ice watch

Här får ni en bild på min snygga klocka som jag köpte när jag var i Kroatien?

Prov

Drar mig iväg till skolan nu.
Inte alls pepp, vi har nämligen Svenska prov första lektionen och jag har ju inte hunnit plugga eftersom vi har varit bortresta.
Så det känns la lite si, sådär.
Sen efter skolan ska jag dra till stallet, och rida ut en sväng med Julia.
Kuuul!
Ha en bra dag! Puss

Hemma från Kroatien

Hej
Sitter nu i bilen på väg hem från flygplatsen. Hinner inte blogga om det nu, men tänkte bara säga att allt har varit hur bra som helst!
Hoppas att ni oxå haft det bra
Puss


Bloggar mer om Kroatien, så fort jag får tid över. Promise!

Pappi goes crazy

Sitter på flygplatsen nu, planet lufter om ca 30 min.
Pappa är busig, och tar över hela flygplatsen haha! ;)

inställt

Hej.
just nu befinner jag mig i kroatien.
kanske ligger jag på stranden å solar eller så tar jag ett dopp i det ljumna vattnet.
vet inte just nu eftersom att jag skriver detta som ett inställt.
Vet iallafall att jag njuter och har det allmänt awsome!
haha vill inte göra er för avensjuka nu ;P
puss

Endast några timmar kvar!!

 
Hej igen.
Imorgon befinner jag mig i kroatien!
ska gå upp klockan halv fyra i natt, så blir inte speciellt mycket sömn.
Men vad gör det? Älskar att flyga och att vara utomlands.
Tror nästan att resor fungerar ungefär som en drog för mig, eftersom att det är bland det bästa jag vet!
Kommer lätt resa runt massor i världen när jag blir stor.
Men nu siktar vi in oss på imån. Har nästan packat allting är bara lite små grejer kvar.
Ser fram emot värmen och att bada igen!
tagga!
kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Färgklick

Hejsan
Här får ni en bild på väskan.
En riktig liten färgklick som piggar upp i höst mörkret.
Riktigt nöjd!

Puss

Go dag

Tjoo
Haft en riktigt goo dag.
Lekar och shopping. Kan det bli en bättre torsdag?
Köpte en ny väska å lite smink.
Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3803932/images/2012/pic_506db0729606ee01d87d69f3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3803932/images/2012/pic_506db07a9606ee01c60edea2.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3803932/images/2012/pic_506db07fe087c33d430ccd75.jpg" class="image">

70- style

;

40 år!!

Min fina skola fyller 40 år på fredag.
Detta har vi firat hela veckan genom att ha 00, 90, 80 och nu slutligen imån 70 tal. Vi ska alltså klä oss i dom kläderna som man hade under de årtalen.
Än så länge har jag inte lyckats så bra, haha men ska försöka bättra mig till imån.
Dock ska jag Eve och becca shoppa direkt efter skolan, så ska inte spöka ut mig totalt.
Ska bli jätte kul å shoppa med goingarna! Var längesen nu ju.
Hela dagen imån är vi lediga från lektionerna. Istället ska vi ha massa lekar och tävlingar.
Hoppas det blir kul.
puss finisar!

Tagg tagg tagg

Nu taggar jag skola!
Kort dag, vilket är jätte skönt.
Puss

Regnbåge

Kolla vilken fin regnbåge jag fick syn på när jag titta ut!
Kram

Längre än mig?

 
haha, såg ni vilken fin kontakt annos becca hade gjort åt mig? :P
Så gullig e hon! <3
Tänkte bara säga att man inte behöver vara lång, bara man är längre än mig så blir det bra.
Å det är ju verkligen inte svårt, eftersom att jag är 1.55 liksom.

haha nää men ville bara säga att annonsen inte var serriös.
puss på er goingar!

Kontakt annons ;) åt Amelia /Bergman ;)

Okej nu kör jag lite kontakts annons med Amelia ;) Amelia är en snäll person som gillar att rida och vara med kompisar Amelia är väldigt glad och tycker om facebooka. Amelia söker en lång och snygg kille som gillar att gosa och har humor så kan du dra ett skämt så söker hon dig och du måste gilla att vara social och vara smart du måste också gilla att facebooka och gillar du att shoppa så är det ett plus så kortfattat så söker Amelia en gosig, jätte snygg och en som är rolig ;)

Smygshot ;)

Hallå alla hon är singel ;) hon är smart och riktigt snäll så alla killar runt i Halland kom igen och släng in en kommentar ;)

Välövat

Fatta ingenting!:(

School time

Drar mig iväg till skolan nu.
Hörs sen.
Puss

ameliakayser.blogg.se

Välkommen in till mitt liv!

RSS 2.0